Bakpotatis med kycklingröra
Om du snabbt vill få ihop en enkel och god middag/lunch, som inte består av snabbnudlar, så är det här ett mycket bra alternativ. Bakpotatisen stoppar du in i micron 2x10 min och under tiden blandar du ihop den här krämiga kycklingröran.
4 port. ca. 20 min.
Ingridienser till kycklingröra:
2 dl majonnäs
2 msk gräddfil
100 g kycklingbitar grillade (antingen färdigköpt eller så steker du snabbt upp den bara)
1/4 purjolök
1/2 röd paprika
1 tsk curry
Gör så här
1. Kycklingröra: Blanda ihop gräddfil och majonnäs. Skär purjo och paprika i mindre bitar och rör ner.
2. Tillsätt kycklingbitar.
3. Krydda med curry, salt och peppar. (Du kan såklart ha i mer curry om du könner för det)
4. Snitta den nu uppvärmda bakpotatisen i mitten och vänd ner röran, smaklig måltid!
Tips! Om det blir kycklingröra över är det jättegott att använda som pålägg på
Halva tipset försvann. Det skulle iaf stå att om det blir kycklingröra över så använd det då som pålägg på frukostmackan. Det blir hur gott som helst!