Pasta Alfredo
Ingen bra rätt för de som vill banta, men är jättegott, och går fort.
Portioner: 2
Tid: ca 10 minuter
Pris: 40 kr
Du behöver:
75 gram pinje- eller valnötskärnor (20 kr)
75 gram riven permesanost (20 kr)
75 gram smör
Salt
En halv dl vispgrädde
Pasta
Gör såhär:
Rosta nötkärnorna i 200 grader ugn, i cirka 3 minuter, eller tills de är gyllenbruna. Hacka nötterna fint.
Blanda nötterna, riven permesan, lite salt, och de tärnade smöret. Vispa grädden lätt och rör ner den i blandningen.
Koka pastan. Blanda röran med pastan, strö lite permesan över, och servera!
/Ulrika
Portioner: 2
Tid: ca 10 minuter
Pris: 40 kr
Du behöver:
75 gram pinje- eller valnötskärnor (20 kr)
75 gram riven permesanost (20 kr)
75 gram smör
Salt
En halv dl vispgrädde
Pasta
Gör såhär:
Rosta nötkärnorna i 200 grader ugn, i cirka 3 minuter, eller tills de är gyllenbruna. Hacka nötterna fint.
Blanda nötterna, riven permesan, lite salt, och de tärnade smöret. Vispa grädden lätt och rör ner den i blandningen.
Koka pastan. Blanda röran med pastan, strö lite permesan över, och servera!
/Ulrika
Kommentarer
Postat av: Sophie
ohh jäklar va gott, kan inte du bjuda mig på det nångång ullis? <3
Postat av: Rebecka
Grym blogg du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)
Trackback