Bakpotatis med kycklingröra

Om du snabbt vill få ihop en enkel och god middag/lunch, som inte består av snabbnudlar, så är det här ett mycket bra alternativ. Bakpotatisen stoppar du in i micron 2x10 min och under tiden blandar du ihop den här krämiga kycklingröran.

4 port. ca. 20 min.

Ingridienser till kycklingröra:
2 dl majonnäs
2 msk gräddfil
100 g kycklingbitar grillade (antingen färdigköpt eller så steker du snabbt upp den bara)
1/4 purjolök
1/2 röd paprika
1 tsk curry

Gör så här

1. Kycklingröra: Blanda ihop gräddfil och majonnäs. Skär purjo och paprika i mindre bitar och rör ner.

2. Tillsätt kycklingbitar.

3. Krydda med curry, salt och peppar. (Du kan såklart ha i mer curry om du könner för det)

4. Snitta den nu uppvärmda bakpotatisen i mitten och vänd ner röran, smaklig måltid!

Tips! Om det blir kycklingröra över är det jättegott att använda som pålägg på


Kommentarer
Postat av: Julia

Halva tipset försvann. Det skulle iaf stå att om det blir kycklingröra över så använd det då som pålägg på frukostmackan. Det blir hur gott som helst!

2009-12-07 @ 17:22:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0