Pasta Cicilano

Tid: 15 minuter
Portioner: 2

Pris: 52 kr

2 kycklingfileer (Färska ca 40 kr, frysta är betydligt billigare)
1 paprika (ca 6 kr)
1 rödlök (1 kr)
2-3 champinjoner (ca 5 kr)
2 dl grädde (eller creme fresh, om man vill vara nyttigare)
Penne pasta

Tärna kycklingfileerna och stek tills de är nästan helt klara. Hacka paprikan, champinjonerna och rödlöken och ha i det i pannan tillsammans med kycklingen. Salta och peppra. (Vill man kan man även ha i en kycklingbuljong tänring, men det är inte nödvändigt, då man får spad från kycklingen när den steks.) När det är färdigstekt, häll i grädden (eller creme freshen), och låt det koka upp. Häll sedan i den kokta pastan i stekpannan, och blanda.

Klart!
/Ulrika

Kommentarer
Postat av: Lisa-Lotta

Jag gjorde den här receptet och heeela famljen ÄLSKADE den! Jätte smarrigt!

2009-11-28 @ 17:39:44
Postat av: Lisa-Lotta

Jag hade också i några droppar tabasco, blev jätte gott! Iaf om man gillar lite mer sting i maten!

2009-11-28 @ 22:04:08
Postat av: Sebastian

Håller med Lisa-lotta. Lite tabasco gjorde susen, lite smaklöst utan stinget! Men annars, mums!

2009-12-03 @ 19:46:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0