Pasta med kycklig och curry

Portioner: 2-3
Tid: 15 min

Pris: 56 kr

Ingredienser:
2 kycklingfiléer (Färska ca 40 kr, frysta är betydligt billigare)
1 paprika ca 6 kr)
1/2 purjolök (ca 5 kr/styck)
ca. 4 champinjoner (ca 5 kr)
pasta skruvar
ca. 1/2 msk curry
1,5 dl grädde
(kycklingfond)

Gör så här:
Koka pastan, så den är klar.
Hacka alla ingredienser, även kyckligen i lagoma bitar.
Lägg smör eller olja i en varm panna och börja med att steka kyckligen, lägg sedan i paprika, purjolök och champinjoner.
När allt i stekpannan börjar få en bra färg, strö över curryn så den hamnar hyfsat jämt över allt. Häll direkt efter på grädden, (och ca en matsked av den eventuella kycklingfonden,) rör om så grädden får en jämn gul färg.
När grädden har kokat upp och är varm, är det klart!
Rör antingen ihop pastan och kycking-curry-grytan innan du serverar, eller servera var för sig.

Smaklig måltid!
/ Ulrika

Kommentarer
Postat av: Anonym

Funkar också med ris till istället för pasta

2009-11-28 @ 22:02:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0