Ris creole

Hittade det här receptet på recept.nu Tyckte det såg och lät jättegott ut. Värt att prova!



Portioner: 4
Tid: 20 minuter
Pris: 55 kr (ca 10 kr/portion)

Du behöver:

1 gul lök
2 paprikor, hackade (15 kr)
2 dl ris
Curry och cayenn
1 tärning hönsbuljong
4 ½ dl vatten
Salt och peppar
1 grillad kyckling (40 kr)

Gör såhär:

Fräs lök, ris och curry i olja, tills riset är blankt. Häll i vattnet och smula ner buljongtärningen, koka tills riset är färdigt.
Skär kycklingen i fina bitar och blanda ner i riset tillsammans med paprikan. Hetta upp i 5 minuter. Smaka av med kryddorna. Servera varmt.
/ Ulrika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0