Coleslaw

Den här lilla salladen är mycket vanlight tillbehör till hamburgare i USA. Men att bara äta den till hamburgare tycker jag vore synd för den är så himla god och passar till i princip allt eller bara själv.

Portioner: 4små lr 2stora
Tid: 15min
Ingredienser/Pris:
Halv vitkål (14kr)
2dl majonnäs (1burk ca 20kr)
3 msk riven pepparot (10kr)
salt

Gör så här:
  1. Skär all vitkål i tunna strimlor.
  2. Blanda med majonnäsen, och smaka sedan av med pepparoten och salt.
KLART!



Tips! Att riva ner morot och annan slags kål är ett vanligt och roligt sätt att variera sin coleslaw på. Rota i kylskåpet och se vad du hittar, Lycka till.

/Sophie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0