Raggmunk

Raggmunk var en av min mormors stora paradrätter. Men att göra raggmunk går mkt fortare och är lättare än vad man tror.

Portioner: 1st
Tid: 20min
Pris: 0kr om du har vårt basskafferi

Ingredienser:
3 potatisar
1 ägg
1 dl mjöl
1dl mjölk
1 krm salt


Gör såhär:
  1. Blanda först ihop ägg, mjöl, mjölk och salt.
  2. Riv potatisen på den grova sidan på ett rivjärn.
  3. Använd hälften av smeten du har och blanda ner med den rivna potatisen.
  4. Stek små raggmunkar med smör i en medelvarm stekpanna.
  5. Servera med lingonsylt och alternativt stekt fläsk

/Sophie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0